Congres

Voor een congres bent u bij De Veiling Poeldijk aan het goede adres. De locatie ligt aan de rand van Den Haag en heeft een gloednieuwe multifunctionele zaal. De Veiling wordt bovendien optimaal ingericht voor elk evenement.

In congresopstelling heeft De Veiling een capaciteit van 500 gasten. Daarnaast beschikt de zaal over een mobiele bar wat het mogelijk maakt om deze op verschillende plaatsen op te stellen.

Het indrukwekkende podium, met een afmeting van ruim 120 vierkante meter, maakt de ruimte compleet. Dit podium kan daarnaast verkleind worden door middel van verschillende aanwezige podiumgordijnen.

Wij staan graag voor u klaar om van uw congres in De Veiling een succes te maken!

Wilt u de locatie graag eens bezichtigen en de mogelijkheden bespreken?
Neem dan contact met ons op.

Seminar

De Veiling in Poeldijk is dé geschikte locatie voor uw seminar. De gunstige ligging aan de rand van Den Haag zorgt daarbij voor een goede bereikbaarheid.

De Veiling heeft een capaciteit van 500 gasten in seminar opstelling. Daarnaast maakt de multifunctionele ruimte het mogelijk om diverse andere opstellingen te realiseren. Wij staan tot uw dienst en geven u graag een aantal suggesties om de zaal zo optimaal mogelijk in te delen.

Het podium maakt de zaal compleet. Door de aanwezige podiumgordijnen kan deze tevens verkleind worden.

Wij staan u bij en zullen uw event in De Veiling samen met u tot een succes te maken!