Over De Veiling

Ontstaan

In 1932 werd ‘Bloemenveiling Het Westland’ in Poeldijk in gebruik genomen. Wegens hevige concurrentie moest de bloemenveiling sluiten en werd besloten om het gebouw om te dopen tot Sociaal Cultureel Centrum.

Het Westlandse verenigingsleven kon hier vanaf dat moment terecht om hun activiteiten te organiseren. In de grote zaal werden muziek- en theateroptredens gegeven.

In 2018 is De Veiling compleet gerenoveerd en omgetoverd tot multifunctionele evenementenlocatie. Hierin worden grootschalige evenementen georganiseerd.

Afmetingen

Feestzaal (excl. podium)              20 x 24 meter
Podium (voorzijde/catwalk)       19 x 2,3 meter
Podium (achterzijde)                    15 x 8 meter

Basisopstelling

De Veiling beschikt over een basisopstelling met eigen interieur. Er is een mobiele bar met koelingen en buffetten aanwezig, welke op elke gewenste plek in de zaal geplaatst kan worden. Bij congressen wordt de mobiele bar ook wel eens in zijn geheel uit de zaal gehaald en in de ontvangstruimte geplaatst. Zo ontstaat er meer stoelruimte. De zaal wordt, afhankelijk van uw wensen, zowel helemaal leeg als met bestaand of aanvullend interieur opgeleverd.

Daarnaast zijn er zwarte congresstoelen aanwezig. Deze worden indien gewenst van een witte stoelhoes voorzien. Bij een congresopstelling worden de stoelen d.m.v. koppelstukken aan elkaar bevestigd.

Interieur

De Veiling beschikt over robuust en industrieel interieur. Zo zijn er diverse industriële (sta)tafels aanwezig met bijbehorende barkrukken en stoelen. De (sta)tafels zijn allen voorzien van bijpassende bloemdecoraties. Op de bar en op het podium staan prachtige bloemwerken op zuilen.

Het is uiteraard mogelijk om extra meubilair toe te voegen. Daarnaast kan de zaal worden aangevuld met tapijt, decoratie, bloemwerk etc. Extra wensen zijn altijd in overleg te realiseren.

Toiletten

De Veiling beschikt over 8 herentoiletten (6 urinoirs en 2 toiletten) en 5 damestoiletten. Er is tevens een invalidentoilet aanwezig.

Catering, Techniek & Entertainment

De Veiling maakt met plezier een compleet voorstel voor u inclusief cateringconcept, licht & geluid en entertainment. Een specifieke keuken op uw event? Een spectaculaire feestavond met avondvullend entertainmentprogramma? De nieuwste technieken op het gebied van licht & geluid? Of gewoon een gezellige borrel met een drankje en een hapje? In De Veiling is alles mogelijk.

Ons Horecapersoneel staat altijd voor u klaar om er een mooi evenement van te maken. Specifieke wensen op het gebied van catering, techniek en entertainment kunnen altijd in overleg met onze eventmanagers worden besproken.