Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/3/2/deveiling.nl/httpd.www/wp-content/themes/deveiling/templates/slider.php on line 125 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/0/3/2/deveiling.nl/httpd.www/wp-content/themes/deveiling/templates/slider.php on line 125

Kerstfeest in De Veiling

Een kerstfeest in Evenementenlocatie De Veiling, dé perfecte plek voor uw evenement!

De tijd van saamhorigheid, waarbij vooral gezelligheid centraal staat. Gezelligheid in de vorm van bijvoorbeeld een kerstfeest of kerstborrel. Even niet aan werk denken maar gewoon samen genieten. Uw personeel belonen voor het harde werk van afgelopen jaar.

U als ondernemer wacht een grote taak. De torenhoge verwachtingen voor een kerstfeest of kerstborrel van uw personeel waarmaken. Hoe kan dit nu beter dan door het dit jaar nét even anders te doen. De eventmanagers van De Veiling zijn gespecialiseerd in het creëren van een beleving die uw personeel geheid niet meer zal vergeten.

Deze unieke evenementenlocatie kan worden omgetoverd tot een sfeervolle, warme en sprookjesachtige kerstlocatie. Heerlijke hapjes en verfrissende drankjes, een mooie aankleding en gezellig en vriendelijk personeel zorgen ervoor dat uw kerstborrel gegarandeerd slaagt. Een kerstfeest in Evenementenlocatie De Veiling Poeldijk, wij regelen het voor u.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan nu contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte op!